Henry Kettner és a Sztárbox kihívásai

Henry Kettner, aki korábban versenyszerűen kajakozott, hamarosan a Sztárbox nehézsúly-mezőnyének versenyzőjeként lép ringbe. A versenyre való felkészülés közben az influenszer elárulta, hogy a tavalyi évad élő show-jának helyszínén érezte újra azt a versenyszellemet, amelyet fiatalon a kajakozás során tapasztalt.

Az RTL nemrégiben bejelentette, hogy Kettner is részt vesz majd a 2024-es Sztárbox versenyen, ahol a nehézsúlyú bajnoki övért küzdhet. Kettner, aki kilencéves korában kezdett el kajakozni és gyakran napi 3-4 edzésen is részt vett, elmondta, hogy már az első Sztárbox show-nál érezte, hogy részt szeretne venni a következő évadban.

A sportoló 17 éves korában állt két út előtt: a versenysport vagy a tanulás útját választhatja. Bár a versenyeken jól szerepelt, végül a tanulást választotta. Kettner szerint a Sztárbox egy versenyszituáció, ahol a lényeg, hogy a többieket le kell győzni, és ez a versenyszellem ma is él benne.

A nehézségek ellenére Kettner készen áll a kihívásra. Elmondása szerint nehéz volt megszokni, hogy az ember kapjon ütéseket, de ezen már túl van. Célja egyértelmű: megnyerni a versenyt, amit nagy dicsőségnek tart. Kettner izgatottan várja, hogy részt vehessen a versenyben, és bízik abban, hogy győztesként kerül ki a küzdelemből.

A Sztárbox versenyen nem csak Kettner, hanem Schóbert Lara is részt vesz majd, aki a női pehelysúly súlycsoportban fog küzdeni. Schóbert, Rubint Réka és Schobert Norbi lánya, a Reggeli műsorban beszélt a felkészülésről és arról, hogy a boksz segített neki feldolgozni egy komoly kapcsolat végét. Schóbert Lara már akkor tudta, hogy részt akar venni a műsorban, amikor látta öccsét, ifjabb Schobert Norbit a ringben. A boksz iránti elkötelezettségét hangsúlyozva elmondta, hogy készen állna akár holnap is ringbe lépni, és bízik magában, valamint a boksz által nyújtott magabiztosságban.