Weisz Fanni és a szüléssel kapcsolatos félelmei

Weisz Fanni, a hallássérült modell, aki jelenleg első gyermekét várja, megosztotta a nyilvánossággal a szüléssel kapcsolatos félelmeit és terveit.

Weisz Fanni igyekszik egészséges és aktív kismama lenni, ennek érdekében sokat mozog, odafigyel a vitaminbevitelre és az egészséges táplálkozásra. A modell elmondása szerint, amikor a párja fut, ő is elkíséri biciklivel, óvatosan, és tervezi, hogy mamajógára fog járni. Jelenleg is dolgozik, otthonról végezhető munkáját időben viszonylag kötetlenül látja el. Weisz Fanni tervei szerint, amint megerősödik és beáll az életük ritmusa kisfiukkal, részben vissza fog térni a munkába, természetesen a baba igényeihez igazítva.

A kismama elárulta, hogy a várandósság elején jól bírta az állapotot, azonban a kánikula megviseli, gyakran szédül és fáj a feje. A nagyszülők nagyon várják a baba érkezését, és Fanni szerencsésnek érzi magát, hogy gyermekének csodás nagyszülei, nagybácsija, nagynénije, sőt, még dédszülei is lesznek.

A modell és párja számára fontos, hogy a család aktív részese legyen a kisfiuk életének, akinek a nevét csak a szülés után szeretnék elárulni. Weisz Fanni és vőlegénye még nem döntötték el, hogy a baba születése előtt vagy utána kössék össze az életüket, de mindenképpen szeretnének esküvőt, amelyen csak a család és a szoros kapcsolatban lévő fontos emberek lesznek jelen.

Weisz Fanni legnagyobb félelme a szüléssel kapcsolatban nem a fájdalom, hanem a kommunikáció hiánya. Mivel hallássérült, aggódik amiatt, hogy nem hallja majd, mi történik körülötte, vagy mit mond az orvos. Ezt a problémát már többször megbeszélte édesanyjával és nagymamájával, és bízik benne, hogy minden jól fog menni. A párja is mellette lesz a szülés során, hiszen ez a kis családjuk közös útjának kezdete. A családtagok pedig majd kint a folyosón várják a baba érkezését, és izgulnak.