Krausz Gábor és kislánya, Hannaróza édes nyári pillanatot osztottak meg, miközben új párja, Mikes Anna bikiniben villantotta meg tökéletes alakját

Krausz Gábor, a népszerű sztárséf, egy igazán aranyos képet posztolt közösségi oldalán, amelyen látható, ahogy kislányával, Hannarózával fagylaltot esznek a kánikula ellenében, miközben új párja, Mikes Anna bikiniben villantotta meg tökéletes alakját.

A sztárséf és énekesnő, Tóth Gabi közös gyermeke, a négyéves Hannaróza gyakran szerepel édesapja közösségi média bejegyzéseiben. Krausz Gábor és volt felesége, Tóth Gabi válásuk során mindig is gyermekük érdekeit tartották szem előtt, és igyekeztek úgy alakítani a helyzetet, hogy Hannaróza a lehető legkevesebbet érzékelje a változásokból.

A sztárséf nemrégiben arról beszélt, hogy bár főztjeivel egyelőre nem tudja lenyűgözni válogatós kislányát, tánctudásával már sikerült meghódítania Hannaróza szívét. A Dancing with the Stars című műsorban bemutatott táncokkal nem csak a nézőket, hanem kislányát is elbűvölte.

Krausz Gábor elárulta, hogy szeretné megkedveltetni Hannarózával a főzést, de egyelőre kevés ételt hajlandó megenni. Azonban a fagylalt, mint a legutóbbi Instagram-posztjuk is mutatja, biztosan kedvencei közé tartozik. Az apa és lánya így együtt küzdenek a nyári hőség ellen, és ezek a közös pillanatok megmutatják, hogy a válás ellenére is szoros maradt a kapcsolatuk.

Közben új párja, Mikes Anna, aki szintén a Dancing with the Stars sztárja, egy falatnyi bikiniben villantotta meg formás testét egy közösségi média bejegyzésben. Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata szemmel láthatóan virágzik, hiszen közös programjaik során Olaszországba utaztak, fallabdáztak, wakeboardoztak és vitorláshajóztak is együtt. A táncosnő és pedagógus tökéletes alakját egy újabb dögös fotón is megcsodálhatták a követői, amelyen izmai és dekoltázsa is kiemelkedően látható. Krausz Gábor a képhez fűzött kommentjével, "😍🔥😍🔥😍" emojik formájában, jelezte, mennyire tüzesnek tartja párját.