Újra egymásba szeretett a pár, miután a férfi elvesztette emlékeit egy balesetben

Egy hollywoodi forgatókönyvet megszégyenítő történet bontakozott ki Kaliforniából, ahol egy pár újra egymásba szeretett, miután a férfi elvesztette az emlékeit egy súlyos baleset következtében.

Cody Bryant és Haley Woloshen története egy hawaii bárban kezdődött 2022 augusztusában, ahol rájöttek, hogy mindketten Los Angeles közeléből származnak, ami közelebb hozta őket egymáshoz. A nyaralás után is folytatták a találkozókat, de a kapcsolat váratlanul megszakadt, amikor Bryant Ibizára utazott és nem válaszolt Woloshen üzeneteire. Woloshen azt hitte, hogy Bryant egyszerűen csak "ghostolta", azaz válasz nélkül hagyta őt.

A valóság azonban sokkal drámaibb volt: Bryant motorbalesetet szenvedett Spanyolországban, és kómába esett. Woloshen csak akkor tudta meg, mi történt, amikor véletlenül rábukkant Bryant testvérének közösségi oldalán egy adománygyűjtő felhívásra. A férfi élet-halál között lebegett, és az orvosok sem voltak biztosak abban, hogy felébred-e a kómából.

Bryant egy héttel később magához tért, és októberben már az Egyesült Államokban folytatódott a kezelése. A részleges memóriavesztés miatt nem emlékezett az elmúlt hónap eseményeire, így Woloshenre is. Azonban a telefonjában talált üzenetek nyomán újra felvette vele a kapcsolatot.

A kapcsolatfelvétel után a két fiatal ismét napi szinten kommunikált, és Bryant újra megismerkedett Woloshennel, aki meg is látogatta őt a kórházban. Habár Bryant eleinte bizonytalan volt, hogy ez a megfelelő időszak-e egy új kapcsolatra, 2023 elejére hivatalosan is egy párrá váltak, és a szerelem azóta is erős köztük.

Woloshen így fogalmazott: "Senki sem tudja, mi lett volna, ha nem történik meg a baleset, vajon akkor is ennyire összekovácsolódtunk volna? Mindenesetre minden rosszban van valami jó".