Rita Ora betegség miatt lemondta a Campus Fesztivál szombati koncertjét

Rita Ora, a Campus Fesztivál szombati sztárfellépője betegség miatt kénytelen volt lemondani esti fellépését. Az énekesnő súlyos, akut problémával kórházba került, és az állapota nem teszi lehetővé, hogy színpadra álljon.

A koszovói albán származású brit énekesnő a Campus Fesztivál utolsó napjának nagyszínpadán lépett volna fel, de az utolsó pillanatban betegség miatt lemondta a koncertet. Rita Ora már péntek óta Budapesten tartózkodott, és a közösségi médiában megosztott üzenetében tájékoztatta rajongóit, hogy kórházba került, és ott is töltötte az éjszakát.

A fesztivál szervezői azonnal reagáltak a helyzetre, és átszervezték az esti programot. Az eredetileg a Debreceni Egyetem Színpadára tervezett Zenevonat az LGT sztárjaival együttest áthelyezték a nagyszínpadra, ahol ByAlex és a Slepp, valamint Rúzsa Magdi zárja a programot. Az Index és a fesztivál szervezői szerint Rúzsa Magdi lép fel Rita Ora helyett.

Süli András, a fesztivál programigazgatója az Index kérdésére elmondta, hogy Rita Ora menedzsmentje délután 15 óra körül tájékoztatta őket az énekesnő állapotáról. Hozzátette, hogy a stáb már az előző éjszaka óta dolgozott a technikai előkészületeken, de a koncertet nem tudják megvalósítani, és jelenleg a lehetséges jövőbeni pótlásról egyeztetnek.

Rita Ora legutóbbi koncertje július 25-én volt Vilniusban, és a következő fellépése augusztusban lenne Pozsonyban. Az énekesnő nem részletezte, hogy pontosan mi baja van, csak annyit közölt, hogy követnie kell az orvosok utasításait és pihennie kell. A rajongók megértését kérte az eset kapcsán. Az énekesnő stábja hiába dolgozott már tegnap este óta a Campus Fesztivál nagyszínpadán, sajnos az énekesnő betegsége miatt nem tudjuk megtartani a ma esti koncertet – nyilatkozta Süli András.

A Metal-Sheet nagyszínpad szombati fellépői között szerepelnek az Anna and the Barbies, a Zenevonat az LGT Sztárjaival, ByeAlex és a Slepp, illetve este tíztől Rúzsa Magdolna. A fesztivál szombati zárónapján további előadók is színpadra lépnek, mint például a Carson Coma, T.Danny, 30Y, Ossian, Kerekes Band és a Tankcsapda, amely egy akusztikus koncertet ad.