Új előzetesek és sorozatok a Comic Conról

A San Diego Comic Con eseményén bemutatkozott a Gyűrűk Ura: a hatalom gyűrűi második évadának előzetese, valamint egy új minisorozat is érkezik a Doctor Who világából, és Michael C. Hall visszatér Dexterként két új sorozatban.

A Gyűrűk Ura: a hatalom gyűrűi sorozat második évada augusztus 29-én debütál a Prime Videón. A frissen közzétett előzetesben Szauron visszatérésére és a Gyűrűk születésére derül fény, emellett új karakterek is megjelennek a történetben. A rajongók külön örülhetnek Bombadil Toma karakterének, akit Rory Kinnear alakít, illetve az ent asszonyok feltűnésére is számíthatnak.

A képregényes rendezvényen a Disney Branded Television és a BBC együttműködésében készülő The War Between the Land and the Sea című minisorozatot is bejelentették. Ez a Doctor Who sorozat egyik leágazása lesz, amely az 1963 óta futó brit sci-fi egyik legfontosabb ellenfelét, a tengeri ördögöket helyezi a középpontba. A minisorozat öt részes lesz, és több, a Doctor Who brit anyasorozatban korábban szereplő színész és karakter is visszatér.

A Dexter-rajongók számára is izgalmas hírek érkeztek: új előzetest kapott a Dexter: Original Sin című előzménysorozat, amelyből kiderült, hogy Dexter eredeti megformálója, Michael C. Hall narrálja majd a fiatal főhős belső hangját. A színész azonban nemcsak hangjával tér vissza: bejelentették, hogy Dexter: Resurrection címmel új sorozat készül, amelyben Hall teljes valójában visszatér.

Az Original Sinben a fiatal Dextert ismerjük majd meg, tíz rész követi majd a fiatal férfi diákéveit. A sorozat komoly sztárparádéval jön: Christian Slater alakítja majd Harryt, Dexter édesapját, de feltűnik Patrick Dempsey és Sarah Michelle Gellar is. A sorozat idén decemberben érkezik vélhetően a Skyshowtime-ra.

A Resurrection alcímmel ellátott sorozatról egyelőre nem lehet túl sokat tudni, csupán annyit, hogy a 2021-ben bemutatott Dexter: New Blood folytatása lesz.