Glen Powell kutyájával érkezett a Twisters – Végzetes vihar premierjére

A Twisters – Végzetes vihar című film Los Angeles-i premierjén Glen Powell színész a kutyáját, Brisketet is magával vitte, aki nagy figyelmet kapott a vörös szőnyegen.

A napokban zajlott le a Twisters – Végzetes vihar film premierje Los Angelesben, ahol a stáb tagjai mellett megjelent az egyik főszereplő, Glen Powell is, aki nem mindennapi kísérőt hozott magával: a kutyáját, Brisketet. A vörös szőnyegen készült fotók tanúsága szerint a négylábú barát jól érezte magát a fényképezkedés során, és különösen Powell kolléganője, Daisy Edgar-Jones tetszett neki.

Brisket és Daisy Edgar-Jones közötti kölcsönös szimpátia a fotókon is jól látható volt, ami hozzáadott egy kis plusz hangulatot a már amúgy is izgalmas eseményhez. Glen Powell karrierjéről és további munkásságáról korábban már írtunk részletes cikket.

Ez a premier azonban nem az egyetlen jelentős esemény volt a hollywoodi sztárok életében az utóbbi időben. Eddie Murphy színész és Paige Butcher színésznő kedden hivatalosan is összeházasodott Anguilla szigetén egy zártkörű ceremónia keretében, a család és a közeli barátok részvételével. A 63 éves Murphy és a 44 éves ausztrál modell, Paige Butcher hat év jegyesség után kötöttek össze életüket, és a párnak van egy közös 8 éves lánya, Izzy Oona és egy 5 éves fia, Max Charles. Murphynek ez a második, Butchernek pedig az első házassága. Murphynek egyébként 10 gyermeke van, és a People magazin szerint a pár 2012-ben kezdett randizni. Az esküvőről készült fotókat a People magazin oldalán tekinthetik meg. A modell egy Mira Zwillinger által tervezett, csipkével díszített fűzős ruhát viselt, míg Murphy egy fehér Brioni öltönyben és fehér Vans cipőben mondta ki a boldogító igent. Judge Reinhold, Murphy egyik jó barátja és kollégája, nemrég nyilatkozott arról, hogy a színész nagyon családcentrikus és megőrül a gyerekeiért és a családjáért.