Brunner Márta és Ács Bálint válás után is együtt vezetik a farmot

Brunner Márta és Ács Bálint, a válás ellenére is példát mutatnak a közös munkában: továbbra is együtt igazgatják a Sóskúton található Barackvirág Élményfarmot.

A színésznő és volt férje, Ács Bálint húsz év együtt töltött év után döntöttek úgy, hogy külön folytatják, de a válás csak a magánéletüket érintette, a farmot továbbra is közösen vezetik. Márta elmondása szerint ez a munkamegosztás lehetővé teszi számára, hogy színházi kötelezettségeinek is eleget tegyen. Ács Bálint az erősebb fizikai munkákat látja el, míg Márta az ügyintézésért és a szervezésért felel. A színésznő kiemelte, hogy a közös munka gördülékenyen halad, és ez a különleges helyzet mindkettejüknek megfelel.

Az egykori házaspár idén is izgalmas nyarat tervez a farmon, két gyermektábort szerveznek, ahol a lovasoktatás mellett jógázás is lesz. Márta a táborok ideje alatt nem vállal színházi előadásokat, de a nyár folyamán több darabban is szerepel, mint például a Hőhullám, a Jövendölés és a Zrínyi Ilona című monodráma.

A farm munkája mellett Márta szeretne időt szakítani a pihenésre is. A színésznő, aki nagy vízbarát, tervezi, hogy a táborok után néhány napot a Balatonnál tölt, hogy kikapcsolódjon és feltöltődjön. A farm és az állatok, köztük 14 ló, 9 kismalac, 12 csüngőhasú malac, 3 nyúl, 10 baromfi, 5 cica és a Pandóra nevű vizslájuk, mindennapi gondoskodást igényelnek, de Márta szeretne időt szentelni a kikapcsolódásra is, amit leginkább a lovaglás és az állatok közelsége jelent számára. A Balatonnál töltött idő alatt talán összefuthat Szinetár Dórával és kisfiával, akik szintén a tó partján töltik a nyarat, és ahol a színésznő mókás pancsolós fotókat osztott meg közösségi oldalán .