Majka 22 év után visszatér a ValóVilág villájába

A ValóVilág villájában Szálloda hét keretében minden nap új vendéget fogadnak a lakók, és a hétfő esti bejelentés szerint a rejtélyes új beköltöző nem más, mint a 22 évvel ezelőtt a valóságshow első szériájában megismert Majoros Péter, azaz Majka.

Megyeri Csilla pénteken jelentette be, hogy a ValóVilág villájában Szálloda hét lesz, és a lakók minden nap új vendéget látnak majd vendégül. A beköltöző személyét kezdetben csak találgatni lehetett, többek között Alee, Kozmix Lala és Knapp Attila neve is felmerült a tippek között. A titokzatos vendég kilétét végül hétfőn fedték fel, amikor kiderült, hogy a realityműsor tizenkettedik szériájának új beköltözője Majka lesz.

Majka, aki 2002-ben vált ismertté a ValóVilág első szériájában, mára már nem csak rapperként, hanem műsorvezetőként is ismert, és idén az X-Faktor mentoraként is megmutatja tehetségét. Tavaly év végén sokkolta a közvéleményt a hírrel, hogy 16 év után elhagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez, ahol egy régi és új csapat is fogadta.

A ValóVilág első szériájában Majka összesen 79 napot töltött a villában, és a fináléban közel 600 ezer szavazatot kapott, amely akkor a második helyre volt elegendő. Azóta a nézők szívükbe zárták, és a valóságshow történetének egyik legnagyobb nyertesévé vált.

Majka az RTL Fókuszban mesélt arról, hogy a ValóVilág mennyire meghatározó volt számára, és hogy a villába való beköltözés dátuma is tetoválva van a karján, mint élete egyik sorsfordító eseménye. Szerdán ismét visszatér a villába, és állítása szerint egy halom pénzt is hoz magával. A rapper elmondása szerint a ValóVilág hozta meg számára az áttörést, és a beköltözés dátuma mellett családi és életfontosságú események dátumai is helyet kaptak a karján tetoválva.

Az idei ValóVilág szériában már több ismert személyiség is megfordult a villában, mint például Nemazalány, Young G Béci és Burai Krisztián.