VV Ádi a Való Világ 12. évadának győztese

A Való Világ 12. évadának döntőjében VV Ádi diadalmaskodott, 37,65 millió forinttal gazdagodva. A fináléban VV Geri és VV Kikidi maradtak le a győzelemről.

Vasárnap este nyolc órakor vette kezdetét a Való Világ 12. évadának döntője, ahol a három döntős, VV Ádi, VV Geri és VV Kikidi a 37,65 millió forintos fődíjért küzdöttek meg. A verseny fináléjában azonban csak férfi játékosok maradtak versenyben.

Az est folyamán az első kieső VV Geri volt, aki a nézői szavazatok alapján kényszerült távozni, így ő lett a bronzérmes. A kiesést higgadtan fogadta, nem mutatott szomorúságot, és mosolyogva ölelte meg versenytársait.

A győzelmet végül VV Ádi szerezte meg, aki a döntőben maga mögé utasította VV Gerit és VV Kikidit. A három hónapos játék alatt háromszor állt párbajban, és mindegyiket megnyerte. A nyereményét családjára tervezi költeni. A győzelmet köszönő beszédében VV Ádi elsősorban a Való Világ stábjának mondott köszönetet, kifejezve, hogy „végig ki volt nyalva a seggük”.

A Való Világ 12. szériája májusban kezdődött, és bár a kezdetekben laposan indult, a műsor idővel beindult. Egyes fordulatok, mint például a legerősebbnek hitt VV Valen kiesése, vagy Majka visszatérése a villába, illetve VV Reni terhességének kiderülése, mind hozzájárultak a műsor dinamikájához. A fináléban VV Ádi és VV Kikidi között szoros küzdelemben, 45-55 százalék arányban dőlt el a győzelem. Egyébként a mostani volt az eddigi legrövidebb VV-évad, az előző széria húsz nappal hosszabb volt.