Lady Gaga vőlegényeként mutatta be Michael Polanskyt

Lady Gaga Oscar- és Golden Globe-díjas énekesnő a vőlegényeként mutatta be üzletember barátját, Michael Polanskyt Gabriel Attal francia miniszterelnöknek a 2024-es párizsi olimpia egyik úszóversenyén. A TikTokon közzétett videóban hallható, ahogy az énekesnő bemutatja Polanskyt, miközben Attal megdicséri Lady Gaga pénteki megnyitó ünnepségen nyújtott "lenyűgöző teljesítményét" .

A brit és amerikai bulvármédia azonnal felkapta a hírt, hiszen korábban nem volt egyértelmű információ Lady Gaga és a 46 éves Polansky eljegyzéséről. Azonban áprilisban felröppentek pletykák, amikor az énekesnő egy mutatós gyémántgyűrűvel jelent meg Hollywoodban . A Billboard megkereste az énekesnő menedzsmentjét a hír megerősítéséért, de egyelőre nem kaptak választ .

Lady Gaga és Michael Polansky kapcsolatát 2020 elején hozták nyilvánosságra, miután együtt töltöttek egy hétvégét Miamiban a Super Bowl alkalmából. Először egy 2020-as szilveszteri partin fotózták le őket együtt Las Vegasban. Az énekesnő és párja négy éve alkotnak egy párt, és a kovid idején is együtt vonultak karanténba. Onnantól kezdve csak egyre közelebb kerültek egymáshoz, és 2021-ben egy forrás már azt mondta a People-nak, hogy bár nem sietnek azzal, hogy egy szinttel feljebb emeljék kapcsolatukat, már akkor úgy viselkedtek, mint egy házaspár . Ha valóban történt lánykérés, ez nem Lady Gaga első eljegyzése lenne, hiszen 2015 és 2016 között Taylor Kinney színész volt a menyasszonya, majd 2017 és 2019 között Christian Carino tehetségkutató ügynöké .