Több kilométeres torlódás az M1-es autópályán és az M0-son

Az M1-es autópályán több helyen is torlódásra kell számítani, miután egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi összeütközött a Budapest felé vezető oldalon, a Grébics pihenő közelében. A baleset miatt a 74-es kilométernél a külső sávot lezárták, és a torlódás több mint 4 kilométeres.

Az M0-ás autóúton is baleset történt Szigetszentmiklós közelében az M1-es autópálya felé vezető oldalon, ahol négy személyautó ütközött össze a 17-es kilométerszelvénynél. A járművek a belső sávot zárják el a forgalom elől, ami miatt jelenleg négy kilométeres a torlódás.

A Budapest felé vezető oldalon, az M1-es autópályán a 66-os és a 60-as kilométer között munkavégzés miatt szintén lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik, ami miatt a 64-es kilométernél a Remeteségi pihenőhelyet is lezárták. A közlekedőknek a 94-es kilométernél található Concó-pihenőhelynél, vagy a 43-as kilométernél az Óbarok pihenőhelynél van lehetőségük tankolni.

Az Útinform szerint az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon már befejezték az aszfaltozást Inárcs és Ócsa között, így a 34-es és a 29-es kilométer között megszűnt a forgalomterelés, és ismét két sávon lehet haladni. Röszke irányába azonban a terelés bontása miatt mindkét sávot lezárták, a forgalom a leálló sávon halad, és körülbelül 1-2 kilométer hosszan lassulás tapasztalható.