Deutsch Anita és Kinizsi Ottó házassága, valamint Weisz Fanni kismamasága

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó húsz évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, és a kapcsolatukat a türelem és elfogadás jellemezte, míg Weisz Fanni boldog kismama, aki nemrégiben tudta meg, hogy kisfiút vár.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, akik a Barátok közt forgatása alatt szerettek egymásba, húsz évvel ezelőtt házasodtak össze, és kapcsolatukban voltak hullámvölgyek, de a türelem és elfogadás meghozta az eredményt. A sztárpár Olaszországban ünnepelte az évfordulót kisebbik lányukkal együtt. Ottó kreatív producerként dolgozott az Újratervezés című műsor készítésében, és még a nyaralás alatt is dolgozott.

A kapcsolatukban átmenetileg felborult a harmónia, de a mostani házassági évfordulójuk a bizonyíték arra, hogy jól választottak társat. Ottó elmondta, hogy a húsz év gyorsan elrepült, és úgy érzi, van még bennük ennyi. A munkájuk nem helyhez kötött, és a Covid alatt kiderült, hogy a távmunka is megoldható. Ottó hálás a családjának, hogy a munkamániája ellenére nem volt feszültség.

Anita már megszokta, hogy férje szenvedélyesen szereti a munkáját, és belátó ezzel kapcsolatban. A nyaralás alatt is dolgozott, de a tengerparton és utazás közben, ami nem volt olyan megterhelő. A Blikk stábja egy mulatságos párbeszéd tanúja lehetett, amikor Ottó fejlődését említette, és Anita humorosan reagált rá.

Weisz Fanni, a boldog kismama, nemrégiben posztolt egy friss fotót, amin gömbölyödő pocakja is látható. Fanni és párja sokáig nem tudták a születendő gyermekük nemét, de a két nagymama először értesült arról, hogy kisfiú lesz, és ők szervezték meg a genderpartit is. A 31 éves modell régóta álmodozott az anyaságról, és most a nagy ő mellett tapasztalhatja meg ezt. Fanni imád utazni, de már csak rövidebb utakra vállalkozik, és férjével több pár napos belföldi vakációt terveznek.