Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv családtervezése

Laky Zsuzsi, a Miss World Hungary korábbi győztese és férje, Dietz Gusztáv, MMA-harcosból lett filmszínész, két tinédzser lány szülei, és most őszintén beszéltek a gyermeknevelés kihívásairól és családjuk jövőjéről.

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv 2010 óta élnek házasságban, és két lányuk van, Luca, aki már 13 éves, és Lujza, aki idén februárban töltötte be a tizedik életévét. A gyermeknevelés nehézségeiről Laky Zsuzsi a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy a mai világban két gyermeket szépen, tisztességben felnevelni nagyon nehéz, és nem csak anyagilag. A közösségi média és az internet hatása is jelentős kihívást jelent a szülők számára.

A gyerekek egyéniségéről is mesélt: nagyobbik lánya, Luca, érzékeny művészlélek, aki szerinte tőle örökölte jó természetét. Laky Zsuzsi szerint a kamaszodás kihívásait még nem tudják, hogy megúszták-e, vagy még mindig tart, mivel Lucánál nehéz bármit is kihúzni belőle, ami az életkor sajátossága.

A család jövőjével kapcsolatban Laky Zsuzsi elárulta, hogy bár két évvel ezelőtt még gondolkozott egy harmadik gyermeken, idén áprilisban betöltött 40. életéve után már nem szeretne több gyermeket. Ezzel szemben férje, Dietz Gusztáv, még mindig vágyik egy harmadik babára, főleg, ha lát egy kisbabát, ilyenkor gyakran mondja: "Muci, muci, nézd!" Azonban Laky Zsuzsi szerint így négyen kerek a családjuk, és ezt az állítását továbbra is tartja.