Rendhagyó időpontban lesz a hatoslottó sorsolása

A Szerencsejáték Zrt. bejelentette, hogy 2024. július 28-án, vasárnap a Hatoslottó sorsolását a megszokott időben rendezik meg, de a közvetítés csak este 21:00 órakor lesz látható a Duna Televízióban.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján közzétett információk szerint a játékosok aznap 14:30-ig vásárolhatják meg a szelvényeket, azonban a rendszer kivételesen zárva lesz 17:00 és 21:10 között, így ebben az időszakban nem lehet Hatoslottó szelvényeket játékba küldeni. A következő heti játékra szóló szelvényeket csak 21:10 után lehet majd érvényesíteni.

A Hatoslottó sorsolását hagyományosan délután 4 órakor bonyolítják le, és azt a Duna TV szokta közvetíteni. A változás okával kapcsolatban egyelőre nem érkezett hír. A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a számsorsolás a megszokott időben, a Sorsolási Bizottság és közjegyző jelenlétében zajlik, azonban a közvetítés időpontja ezúttal eltér a szokásostól. A változás hátterében álló okokat illetően továbbra is várjuk a Szerencsejáték Zrt. hivatalos tájékoztatását.