Vitray Tamás és Rita Ora a Campus Fesztiválon

A debreceni Campus Fesztivál idén is számos ismert személyiséget vonzott, köztük Vitray Tamást és Bánó Andrást, akik Radnai Péter műsorvezetővel beszélgettek, míg Rita Ora váratlan betegsége miatt kénytelen volt lemondani a fellépését.

A legendás televíziós személyiségek, Vitray Tamás és Bánó András a Civil Agóra Programtéren vettek részt egy beszélgetésen, amelyet Radnai Péter vezetett. Vitray Tamás, aki a feleségével érkezett a fesztiválra, az Indexnek elmondta, hogy a Campus Fesztivál teljesen új élmény számára, és korábban még csak a létezéséről sem tudott, noha a debreceni Virágkarnevál zsűrijének egykor elnöke volt. A 91 éves Kossuth-díjas újságíró hozzátette, hogy bár nem járt korábban zenei fesztiválokon, zenekedvelőnek tartja magát, és inkább a komolyzenét részesíti előnyben.

Vitray Tamás, aki már régóta nem tevézik, a műsorokat mégis nézi, és bár nem tartja jónak az egyre több külföldi licence jelenlétét a saját termeléssel szemben, véleményét nem kell komolyan venni, mondja. A sportközvetítések is fontosak számára, és bár a foci Eb-t követte, csak a magyar csapatnak szurkolt. A szakember a Campus Fesztiválra Radnai Péter meghívására érkezett, hogy a televíziózás változásairól beszélgessenek.

Másrészről, Rita Ora, aki szombat este lépett volna fel a fesztiválon, váratlanul rosszul lett, és kórházi ellátásra szorult, ami miatt a koncertjét le kellett mondani. Az énekesnő egy vesekő miatt került kórházba, amint azt egy azóta törölt Instagram-bejegyzésében is megosztotta. A helyzet nem javult szombat estére, így Rúzsa Magdi lépett fel helyette. Rita Ora a közösségi oldalán kifejezte sajnálatát, hogy nem tudott fellépni, és megköszönte a kórház személyzetének a türelmet és az ellátást. A brit szupersztár már pénteken megérkezett Budapestre, de nem sokkal később rosszul lett, és orvosi ellátásra volt szüksége. Állapota az orvosi segítség ellenére sem javult szombat estére, így végül a rajongók bánatára nem tudott színpadra lépni. Süli András, a fesztivál programigazgatója tájékoztatta a közönséget az énekesnő állapotáról és a koncert elmaradásáról.

A fesztivál egy másik kiemelkedő fellépője Nagy Bogi volt, aki a nagyszínpadon ragyogott. A 22 éves énekesnő koncertje fergetegesen sikerült, és a közösségi oldalán záporoztak a dícséretek. A bulizókat nem zavarta az eső, sőt, Bogi is örült a frissítő nyári zápornak. A rajongók közül többen is megosztották élményeiket és fotóikat a közösségi médiában, amelyek Bogi és zenekarának sikeres fellépését örökítették meg. Az énekesnő magánéletében is stabil hátteret élvez, hiszen tavaly fogadott örök hűséget 7 évvel idősebb párjának, Marcellnek.