Indotek Group finanszírozási megállapodást kötött Spanyolországban

Az Indotek Group finanszírozási megállapodást írt alá a Banco Sabadell-lel, amely a Malgrat de Mar-i Ibersol Sorra d'Or Hotel megvásárlásának refinanszírozását és a csoport további spanyolországi akvizícióit hivatott elősegíteni.

Az Indotek Group a megállapodást az AM2 jogi tanácsadóiroda és a One Investment vállalati pénzügyi tanácsadó cég támogatásával kötötte meg. A csoport 2022-ben szerezte meg a 254 szobás Ibersol Sorra d'Or Hotelt, amely Katalónia Costa del Maresme régiójában található. A szállodaóta jelentős felújításon esett át, amely magában foglalta a recepció, a szobák, az étterem, a belső udvar és a medence teljes átalakítását, valamint a hotelépület külső felületeinek egységesítését új homlokzati elemekkel és megújult utcafronttal. A szállodát jelenleg az Ibersol helyi szállodaüzemeltető vállalattal közösen működtetik.

Nádasdy Bence, az Indotek Group pénzügyi igazgatója kiemelte, hogy a Banco Sabadell-lel való együttműködés új pénzügyi eszközöket biztosít a vállalatcsoport spanyolországi növekedéséhez és hozzájárul a finanszírozási források diverzifikálásához.

Az Indotek Group jelenleg több mint 1600 szobából álló szállodai portfólióval rendelkezik Spanyolországban, amely hét tengerparti szálláshelyet foglal magában. Emellett a vállalatcsoport nemzetközi portfóliójában Horvátországban és Görögországban található további 15 szálloda, egy kemping és egy kikötő is megtalálható.