Szoboszlai Dominik a budapesti éjszakában

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a 2024-es Európa-bajnokságról való kiesés után, csütörtökön érkezett haza Németországból, és szombat este egy budapesti szórakozóhelyen szellőztette ki a csalódottságát.

A válogatott kiesése után Szoboszlai pénteken köszönetet mondott a szurkolóknak a közösségi médián keresztül, és bár a cél a továbbjutás volt, büszke a csapatra, amiért az utolsó percig küzdöttek. A játékos ígéretet tett arra, hogy folytatják a kemény munkát, mivel "nagy dolgok várnak még ránk" – osztotta meg gondolatait az Instagramon. A Liverpool magyar futballistája azonban nem csak a közösségi médián keresztül fejezte ki érzéseit, hanem a pihenés előtt még egy fergeteges bulival vigasztalódott a magyar fővárosban.

Szoboszlai új kedvese, Borka egy jó, magyaros zúzapörkölttel és nokedlivel várta haza a párját, aki vélhetően örült a gesztusnak. A Liverpool játékosa a pihenés előtt még egy estét a magyar fővárosban töltött, ahol Hypeman Ali, az Ötkert nevű szórakozóhely DJ-je, közös képet osztott meg vele az Instagram sztorijában. A kép alapján feltételezhető, hogy Szoboszlai ezen a helyen töltötte az estét.

A magyar válogatott következő megmérettetése a Nemzetek Ligája A divíziójában lesz ősszel, ahol Bosznia-Hercegovina, Németország és Hollandia lesznek az ellenfelek. Ezt követően a 2025-ös világbajnokság selejtezősorozata vár a csapatra.

Az Európa-bajnokságról való kiesés után nem csak Szoboszlai, hanem Nagy Ádám és Kerkez Milos is üzent a szurkolóknak a közösségi médiában. Marco Rossi szövetségi kapitány csalódottságát nehezen palástolva nyilatkozott, hogy egyetlen másodpercét sem élvezte az Eb-nek.