Döbbenetes baleset és váratlan rosszullét: vitorlázórepülők ütköztek a magasban, énekesnő kórházba került

Csaknem egy kilométer magasban történt összeütközés két vitorlázórepülő között, a pilóták életét az utolsó pillanatban történt kiugrás mentette meg. A szombati, Nyíregyháza környékén történt incidens során a pilóták lélekjelenlétét és fizikai erejét dicséri, hogy túlélték a szerencsétlenséget. Ugyanezen a hétvégén az énekesnő Kovácsovics Fruzsina váratlan rosszulléte miatt kórházba került, és le kellett mondania nyíregyházi fellépését.

A két sportrepülőgép eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze, de a pilóták időben ki tudtak ugrani a gépekből. Az ejtőernyővel történő földet érés során az egyik pilóta könnyebb sérüléseket szenvedett. A hatóságok jelenleg is vizsgálják a baleset körülményeit és okait.

Kovácsovics Fruzsinát, aki a GyerekSóstó rendezvénysorozat sztárvendégeként lépett volna fel, a semmiből, hirtelenjében lett rosszul, így kénytelen volt lemondani a június 30-i koncertjét. Az énekesnőt a fül-, orr-, gégészeti klinikán kezelték, ahol kiderült, hogy valószínűleg egy vírusfertőzés érintette a fülét. Bár még nem teljesen tünetmentes, már az otthonában lábadozik, és reméli, hogy a következő hétvégi koncerten már ott tud lenni.

Az énekesnőt mindig pörgős, humoros, életvidám személyiségként ismerte meg az ország, és bár az utóbbi időben kevesebbet látni a tévéképernyőn, zenei karrierjét szorgalmasan építi. Kovácsovics Fruzsina elárulta, hogy a mentális egészségéhez pszichológus segítsége is hozzájárul, de a kiégés jeleit észlelte magán az elmúlt időszakban. A rajongók és a szervezők egyaránt remélik, hogy mihamarabb felépül, és folytatni tudja nagyszerű karrierjét.