Balogh Edina és Szabó Simon egy fedél alatt

Balogh Edina és Szabó Simon, a Farm VIP tavalyi évadának forgatása során ismerkedtek meg tavaly júliusban, és miután mindketten lezárták korábbi házasságukat, összeköltöztek. A Story magazin csütörtöki számában beszéltek arról, hogy már együtt élnek, és hogy a budapesti lakásuk mellett egy kertes ház is az otthonukká vált, amely a fővároshoz közel található.

Szabó Simon, aki korábban igazi belvárosi embernek tartotta magát, elmondta, hogy a kertes házban úgy érzi, mintha mindennap nyaralna, és nem is vágyik el onnan. Balogh Edina szerint a hely tökéletes arra, hogy sokan együtt legyenek, és élvezi a közös főzéseket, a kerti munkát, valamint a festést a szabadban. A házban félkész állapotok uralkodnak, de már így is meseszép, egy kandalló és zongora is helyet kapott benne, a falakat pedig Balogh Edina festményei díszítik.

A belvárosi lakásra azért van szükségük, mert Szabó Simon gyerekei ott járnak iskolába és különórákra, és a kertvárosból nehéz lenne őket hozni-vinni. Balogh Edina elismerte, hogy a kettős életvitel problémás, és nehezen viseli, amikor Szabó Simon Pesten tölti az éjszakát, de tudja, hogy jelenleg ez a legjobb megoldás számukra.

Szabó Simon szerint a helyzet addig nehéz, amíg a gyerekek kicsik, de tervezik, hogy a jövőben közös házat vásárolnak. A színész hozzátette, hogy vannak napok, amikor nehezen viseli, hogy Balogh Edina nincs mellette, de élvezi azt a szabadságot, hogy dönthetnek arról, hol töltsék az idejüket, és különösen a kettesben töltött napokat értékeli, amikor a belvárosban moziznak és vacsoráznak.

A pár gyerekei is megismerkedtek egymással, és jól kijönnek, ami a számukra a legfontosabb. Szabó Simon elárulta, hogy családi és kettes nyaralást is terveznek, és hamarosan egy autós kirándulást tesznek Olaszországba, ami az első közös, egyhetes utazásuk lesz, hogy megünnepeljék az első évfordulójukat. Nem foglaltak szállást, mert szeretnének spontánok lenni, és ha szükséges, az autóban is el tudnak aludni. Szabó Simon anyja viccesen megkérdezte tőlük, mikor házasodnak össze, de bár egyelőre nem ez a legfontosabb kérdés számukra, a jövő még sok meglepetést tartogathat.

Szabó Simon nem csak a magánéletben, hanem a művészi pályán is aktív. Legutóbb a Körút projekt új klipjében tűnt fel, amely a Moszkva tér című kultikus magyar film jeleneteivel és Katona Klári egyik legismertebb dalának feldolgozásával idézi meg a rendszerváltás korát. A Miért ne? című dalban Schoblocher Barbara énekel, és a klipben Szabó Simon is megjelenik, ami a 24.hu-n debütált. A Körút projekt célja, hogy a Körút identitását dalokba öntse, és a tervek szerint 2024. december 24-én érkezik a teljes, tíz számból álló album, amely tíz különböző film által inspirált.