Zoltán Erika: A gyerekkorom csodálatos volt

Zoltán Erika, aki mindig is a pozitív hozzáállás híve volt, a hot! magazinnak mesélt gyerekkoráról és arról, hogy az optimizmus milyen fontos szerepet játszik az életében.

Zoltán Erika élete során sosem hátrált meg a kihívásoktól, és ezt a pozitív mentalitást a hot! magazinnak adott interjújában is hangsúlyozta. "A Jóisten valamiért ilyen pozitív típusnak teremtett" - mondta az énekesnő, hozzátéve, hogy a kellemetlen helyzetekben is meg kell találni a lehetőséget arra, hogy azokat kellemesebbé tegyük, és nem szabad a negatív gondolatokba belefeledkezni.

Visszatekintve a gyerekkorára, Zoltán Erika csodálatosnak írta le azt az időszakot, amelyet szeretetteljes családban töltött, annak ellenére, hogy nem volt mindig könnyű az életük. "Nem volt fenékig tejfel az életünk" - idézte az énekesnőt a Blikk, kiemelve, hogy például nem volt mindig meleg víz a házban.

Az énekesnő az interjúban arról is beszélt, hogy a problémákkal szembe kell nézni, hiszen azok elkerülhetetlenül érkeznek, de rajtunk múlik, hogyan kezeljük őket. Megjegyezte, hogy fiatalon nem volt olyan türelmes, mint manapság, és hogy egy fordulópontot jelentett életében, amikor összekötötte az életét szerelmével, Kátai Róberttel.