Kubatov Gábor bemutatta a Fradi új, jubileumi mezét

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor bemutatta a Ferencvárosi Torna Club új mezeit, amelyek a klub 125 éves jubileumát ünneplik, és az olasz Macron sportszergyártó cég által készültek. A hazai, idegenbeli és az arany mezek a 2024/25-ös szezontól lesznek láthatók a játékosokon.

A Ferencvárosi Torna Club (FTC) elnöke, Kubatov Gábor a napokban mutatta be a klub hivatalos oldalán a Fradi új mezét, amely a klub 125 éves fennállását ünnepli. Az új mezeket az olasz Macron sportszergyártó cég gyártja, és a klub legfontosabb jelképei is helyet kapnak rajtuk. A bemutatott három különböző mez között megtalálható a hazai, az idegenbeli és egy aranyszínű változat is.

Kubatov Gábor kiemelte, hogy a Macronnal kötött szerződés fontos lépés a klub számára, mivel a cég garantálja a magas minőséget, és biztos benne, hogy az együttműködés sikereket hoz majd mind hazai, mind nemzetközi szinten. "Egy gyönyörű szerelésben tesszük majd mindezt, amely az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze. Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, és ezzel tudjuk leginkább megszolgálni a szurkolóink bizalmát és támogatását" – tette hozzá.

Az új szerelésen a piros–fehér–zöld csíkok a galléron futnak végig, a klubcímer alatt egy "125"-ös szám található, a hátsó gallérrész alatt és a mez belsejének alján a klub mottója olvasható: "Küzdeni mindig, feladni soha." Az anyaga 100 százalékban újrahasznosított PET-poliészterből készült, és a zöld–fehér függőleges csíkok már a klub jelképévé váltak.

Gianluca Pavanello, a Macron vezérigazgatója elmondta, hogy örömmel csatlakoznak a Macron családhoz, és nagy örömmel kezdik meg ezt az új kalandot a hosszú távú partnerség keretében. "Elég egy pillantást vetni a Ferencváros trófeáira, hogy megértsük a klub versenyszellemét, ami ösztönzést jelent számunkra, hogy olyan felszereléseket készítsünk, amelyek kifejezik a Zöld Sasok identitását, és a játékosokat és a szurkolókat is büszkévé tegyék" – egészítette ki.