Kanye West Moszkvában: Mit tervez a botrányhős?

Kanye West, a huszonnégyszeres Grammy-díjas amerikai rapper, újabb meglepetéssel szolgált a rajongóinak: Moszkvába látogatott, és üzenetet küldött a helyszínről.

Az elmúlt időszakban Kanye West neve több botránnyal is kapcsolatba került. Egyik korábbi asszisztense szexuális zaklatással vádolta meg, és nemrégiben egy támadóval került összetűzésbe, aki feleségét, Bianca Censorit próbálta megragadni, ami miatt testi sértés miatt eljárás indult ellene.

Most azonban új hírek kapcsolódnak a nevéhez: Kanye West Moszkvába érkezett. A hírt Yana Rudkovskaya, a rapper producere jelentette be Telegram-csatornáján, ahol azt is elárulta, hogy a művész a főváros szívében található szállást kapott.

Rudkovskaya egy Luzsnyiki koncert lehetőségét is felvetette, amelyről úgy véli, ha megvalósul, a 80 ezer jegy akár három nap alatt, de legkésőbb egy hét alatt elfogyhat - ezt a Világ Gazdaság számolt be.

Kanye West maga is megerősítette oroszországi tartózkodását, amikor a VK közösségi oldalán közzétett egy rövid üzenetet:

"Helló Moszkva" - írta a rapper.