Jákob Zoltán mint híradós a TV2-n

Új szerepben láthatta a közönség Jákob Zoltánt, a körmös királyként emlegetett multimilliárdos üzletembert, aki a TV2 stúdiójában próbálta ki magát híradósként.

Jákob Zoltán, aki korábban a Nagy Ő című műsorban is feltűnt, most egy új területen mutatta meg tehetségét. Az Instagram-oldalán keresztül osztotta meg a rajongóival, hogy milyen élmény volt a TV2 híradójának stúdiójában lenni és a híradós szerepét kipróbálni.

Erdélyi Mónika, aki nemrég csatlakozott a Mokka reggeli műsor csapatához és aki Jákob segítségével jelentős súlycsökkenést ért el, videóra vette az üzletember tudósítását. Jákob a felvételen bemutatta, hogyan vezetné a Tények című műsort, ha rajta múlna, azonban egyáltalán nem a hagyományos híradózásról van szó: ő kizárólag jó híreket osztana meg a nézőkkel, mint például egy szerelmi történetet első látásra.

Jákob Zoltán így fogalmazott az elképzelt műsoráról:

Ilyen lenne a napindító »CSUPAJÓ HÍREK«, ha én lennék a hírmondó.

A körmös király ezzel a lépéssel ismét bebizonyította, hogy sokoldalú személyiség, aki készen áll új kihívásokra és szerepekre. Az Instagramon megosztott bejegyzésével pedig bepillantást engedett rajongóinak abba, hogyan is nézne ki a reggel, ha ő lenne a hírek közvetítője.