Vitray Tamás és felesége, Vitray-Ivens Éva életútja

A neves 92 éves televíziós személyiség, Vitray Tamás nemrégiben újra megnősült, és felesége, Vitray-Ivens Éva érdekes karrierváltásról számolt be a Meglepetés magazinnak adott interjúban.

Vitray-Ivens Éva, aki korábban operaénekesnőként tevékenykedett, a pandémia idején sofőrszolgálatosként dolgozott éjszakánként, mivel énekesként nem tudta biztosítani a családja megélhetését. Elmondása szerint szeret autót vezetni, és ebből adódóan vállalt munkát sofőrszolgálatnál, ahol részeg utasokat fuvarozott haza. Ebben a munkában gyakran a gyermekei is segítettek neki.

Vitray-Ivens beszámolt arról is, hogy amikor Vitray Tamás szerelmet vallott neki, meglepődött, de tudta, hogy csak házastársként képzeli el a közös jövőt. A kapcsolatukat mindketten fontosnak tartották, és egy kis faluban, szűk családi és baráti körben mondták ki a boldogító igent. Vitray Tamás barátja töltötte be az anyakönyvvezető szerepét az esküvőn. Vitray-Ivens számára ez a harmadik, míg Vitray Tamás számára a negyedik házasság volt.

Vitray Tamás a házasság kapcsán elmondta, hogy korábban nem gondolta volna, hogy újra megnősül, de a sors másképp hozta a dolgokat. Felesége szerint Vitray Tamás humoros természete miatt élete legboldogabb időszakát éli mellette, és a gyerekei is nagyon kedvelik az új családtagot, gyakrabban látogatják őket, mint korábban.

Éva nem sokkal azután, hogy megszületett a második gyermeke, megözvegyült. Hosszú évekig egyedül nevelte a gyermekeit. Elmondása szerint úrrá lett rajta a magány, de Vitray mellett nagyon jól érzi magát. "Rossz volt egyedül! Most viszont boldog és szerelmes asszony vagyok" - árulta el a Meglepetés magazinnak.

Az életük hétköznapi. Vitray Tamás hajnalban kel, Éva egy óra múlva követi és a reggelik mindig közösek. A délelőtti órák a háztartással telnek, Éva szeret főzni, a férje szerint érdemes. Esténként elég sokáig fent vannak: a tévé vagy valami színházi előadás tartja őket ébren, vagy éppen zenét hallgatnak, mert hála istennek a zenei ízlésük azonos. "Különös érzés fog el, amikor a férjem a tévés emlékeiről beszél. Annak idején, rajongója voltam a műsorainak, képzelhetik, hogy reagáltam volna, ha akkor valaki azt mondja nekem: »Na, ez a Vitray lesz a férjed!« Nem szégyellem az örömömet. Néha megköszönöm magamban, hogy a sorsom így alakult" - mondta Éva.