Pápai Joci lesz az X-Faktor új műsorvezetője Miller Dávid mellett!

Az RTL legkedveltebb tehetségkutatója, az X-Faktor hamarosan új évaddal jelentkezik, és a legfrissebb hírek szerint Pápai Joci is csatlakozik a műsorvezetői csapathoz Miller Dávid mellett.

Az idei X-Faktor évadban először fordul elő, hogy nem egy, hanem két házigazda fogja vezetni a műsort. Pápai Joci, aki korábban a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában is szerepelt, Miller Dávid társaként fogja ellátni a műsorvezetői feladatokat. Joci szerint a döntés mögött az áll, hogy már az első közös casting alkalmával kiderült, milyen jól működnek együtt Dáviddal, és ez a senior kreatív producer, Verebély Marci ötlete volt.

Joci a Story magazinnak elmondta, hogy számára ez az új szerep lehetőséget ad arra, hogy egy másik oldalról is megismerje a tehetségkutatók világát. Kiemelte, hogy a műsorvezetői feladatai között nem a hagyományos bejelentések lesznek a főszerepben, hanem egy sokkal laza, személyiségéhez jobban illő stílusban fogja képviselni magát.

Pápai Joci és Majka, aki mentorként vesz részt a műsorban, hosszú évek óta barátok. Joci visszaemlékezett arra, hogy 2003-ban, amikor először indult egy tehetségkutatóban és kiesett, Majka és csapata éppen Tatán lépett fel, ahol ő is ott volt. Ekkor kezdődött közöttük a kapcsolat, ami mára több mint két évtizedes barátsággá érett. Joci elmondása szerint bár a közös munka sok barátságot tönkretenni képes, ők ezt a próbát is kiállták, és Majka többször is támogatta őt, amikor a zenei karrierje feladásán gondolkodott.

Az X-Faktor új évadát 2024 második felétől láthatják a nézők az RTL képernyőjén. A zsűri új tagjai között Gáspár Laci, Valkusz Milán, Majka és Tóth Andi lesznek. Miller Dávid a tehetségkutató műsorvezetőjeként tér vissza az RTL képernyőjére harmadik alkalommal, és a csatorna kameráinak elmondta, hogy rendkívüli kihívásnak tartja a feladatot, hiszen mindig az adott versenyző személyiségéhez kell igazítania önmagát.

Pápai Joci zenei előadóként kezdte karrierjét, a nagyközönség először a Megasztárban találkozhatott vele. 2017-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. helyezést ért el. Két évvel később szintén ő képviselte Magyarországot a tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. Zenei karrierje mellett hosszú ideje műsorvezetőként is dolgozik. Majkával mind zenészként, mind pedig műsorvezetőként számtalan alkalommal dolgoztak már közösen a TV2-nél. Pápai Joci számára az X-Faktor műsorvezetői szerepe vadonatúj feladat lesz, amelyre már el is kezdte a felkészülést.