Kucsera Gábor és Tápai Szabina: A szerelem újraéledése

Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolata újra virágzik, miután a válás helyett a megbékélés mellett döntöttek. A házaspár, akik két év különélés után úgy határoztak, hogy a három közös gyermekük, Beni, Milla és Bella érdekében ismét együtt folytatják, a hazai sztárvilág egyik álompárjaként tündökölnek.

A korábbi olimpikon kajakozó és az exkézilabdázó asszony boldogságukat már nem is tudnák leplezni. A kapcsolatukat romantikus randevúkkal és közös programokkal igyekeznek felfrissíteni. Nemrégiben ünnepelték 11. házassági évfordulójukat, amely alkalmából újra kimondták egymásnak a boldogító igent.

Kucsera Gábor Instagram-oldalán osztotta meg a meghitt pillanatokat, amelyek alatt háláját fejezte ki felesége iránt. A bejegyzésben így fogalmazott: "A mi utunk, a mi történetünk. Hálás vagyok érted, @tapaiszabina!".

A pár néhány hónappal ezelőtt talált újra egymásra, miután sikerült minden problémájukat megbeszélniük. Kucsera beismerése szerint korábban többször is hűtlen volt feleségéhez, de úgy tűnik, ezeket a nehézségeket már sikerült leküzdeniük.