Egy lelkész klinikai halál utáni élménye: Rihanna dala a pokolban

Egy szívrohamot elszenvedett lelkész, Gerald Johnson azt állítja, hogy a klinikai halál állapotában a pokolba került, ahol démonok Rihanna Umbrella című dalát énekelték. A TikTokon megosztott videójában 75 ezer követőjével osztotta meg tapasztalatait arról, hogy 2016-ban egy olyan helyre jutott, ahová senki sem szeretne kerülni.

Johnson meglepődött célállomásán, hiszen úgy érezte, életében sok jót tett és sokakat segített, ezért inkább a mennyországban képzelte volna el magát. A lelkész elmesélte, hogy látott egy emberi alakot, aki négykézláb volt, mint egy kutya, és teljesen megégett a feje búbjától a lába lelkéig. Egy lánc csüngött a nyakában, amit egy démon tartott, és Johnson úgy érezte, hogy ezt a démont az illető életébe küldték gyermekkorától kezdve.

A lelkész szerint a pokolban egy részleg volt, ahol zene szólt, és ezek a dalok ugyanazok voltak, mint amiket a Földön hallhatunk. Azonban ott nem a szórakoztató művészek, hanem démonok énekelték őket, és minden dal szövege a kínzásra szolgált.

Johnson úgy véli, hogy ez az élmény egy figyelmeztetés kell, hogy legyen azok számára, akik a slágerlistás popdalokat részesítik előnyben a himnuszokkal és imákkal szemben. A lelkész azt is állítja, hogy a pokolból való visszatérése után találkozott Istennel, aki személyes üzenetet közvetített neki.