"Láttam az alagutat, de a fényt nem" – Jamie Foxx végre megszólalt rejtélyes betegségéről

Az 56 éves amerikai színész, Jamie Foxx, végre nyilatkozott a rejtélyes kórházi kezeléséről, amely a halál szélére sodorta. Az Oscar-díjas sztár tavaly váratlanul eltűnt a nyilvánosság elől, több hétre kórházi ápolásra szorult, de eddig nem beszélt arról, mi történt vele.

Jamie Foxx egy nem részletezett orvosi vészhelyzet miatt került kórházba, miközben Atlantában forgatta a "Back in Action" című filmet Cameron Diaz-szal. A színész elárulta, hogy képtelen volt járni, és "látta az alagutat, de nem látta a fényt", miközben az életéért küzdött.

Foxx a tavalyi vészhelyzet kapcsán beszélt arról, hogy komoly egészségügyi problémákat élt át, amelyek befolyásolták a karrierjét és a magánéletét. A The Daily Mail szerint ezek az események rámutattak arra, hogy milyen gyorsan és váratlanul jöhet létre egy súlyos egészségügyi probléma, még egy aktív és egészséges életmódot élő személynél is.

A betegség kezdetét egy erős fejfájás jelentette, ami miatt Foxx fájdalomcsillapítót kért. Majdnem három héttel később ébredt fel úgy, hogy semmire sem emlékezett a történtekből. A színész nővére és lánya vitték orvoshoz, ahol a doktor azt mondta neki, hogy "[Ott fent] valami történik", miközben a fejére mutatott.

Foxx húsz napig volt távol, és semmire sem emlékszik ebből az időszakból. Korábban beszélt arról is, hogy járásképtelen volt, és egy rövid sétát is nehezen tudott megtenni. Szerencsére a nehézségek nagy részén már túljutott, és igyekszik minél aktívabb életet élni. A People által idézett felvételen Foxx azt mondta, hogy 2023. április 11-én kezdődött a betegsége, amikor nagyon fájt a feje és egy Advilt kért egy baráttól, majd 20 napra "eltűnt", és semmire sem emlékszik ebből az időszakból. Az eseményeket a The Art Of Dialogue is megerősítette, amikor Foxxot Phoenix belvárosában látták, ahol egy kis csoportnak mesélte el a történteket.