Mészáros Árpád Zsolt új szerepben a Pesti Magyar Színházban

Mészáros Árpád Zsolt, a Budapesti Operettszínház egykori tagja, aki 23 év után távozott a társulattól, új kihívások elé néz. Az RTL Reggeli adásában beszélt jövőbeli terveiről, aktuális elfoglaltságairól és a távozásának hátteréről.

Az RTL Reggeli hétfői adásában Mészáros Árpád Zsolt osztotta meg, hogy a Budapesti Operettszínháztól való távozása után sem marad tétlen, és már új szerepekben találhatja meg magát. A színész, aki idén márciusban hagyta ott a Budapesti Operettszínházat, a munkában gazdag időszakot él meg, és nemrégiben egy életműkoncerttel ünnepelte meg 50. születésnapját, amely nagy sikert aratott.

Mészáros Árpád Zsolt a műsorban elmondta, hogy a távozása után bizonytalanságokkal teli időszakot élt meg, de pozitív hozzáállással tekint a jövőbe. "Addig meg voltam törve, behúzott nyakkal jártam, és nem tudtam, hogy mi fog történni... Szerintem csak jó dolgok. Azt mondják, ha egy ajtót bezárnak, akkor kinyílik kettő – ez teljes mértékben igaz" – idézte a Blikk a színészt. A távozását a felettesei „bántalmazó viselkedése” és saját, valamint családja egészsége és lelki békéje érdekében hozott döntés motiválta.

A színész továbbá bejelentette, hogy a Pesti Magyar Színházban kapott egy főszerepet egy ősbemutatóban, egy Tolcsvay-musicalben, a Koldus és királyfi című darabban. Mészáros Árpád Zsolt kiemelte, hogy az előadás készítése során az alkotókkal együtt dolgoznak a darabon, amelyet a jövő generációi már csak lemásolhatnak majd. "Le kell mondanom dolgokat, hál' istennek, februárig be vagyok táblázva" – tette hozzá a színész, jelezve, hogy a közeljövőben igen elfoglalt lesz. Emellett közös koncertre készül a szintén 50 éves Miller Zoltánnal.