Gryllus Dorka a hegyi doktor új részében

Hamarosan Gryllus Dorka is feltűnik A hegyi doktor – Újra rendel című sorozat egyik epizódjában. A színésznő a Story magazinnak mesélt a 10 napos forgatás élményeiről és Hans Sigl, a sorozat főszereplőjének magyarországi népszerűségéről.

Gryllus Dorka a forgatás alatt szerzett tapasztalatairól és a főszereplővel, Hans Sigllel kialakított kapcsolatáról számolt be. Elmondása szerint a Martin Grubert megformáló színész hamarosan Magyarországra látogathat, mivel a szervezés már folyamatban van. Gryllus megosztotta, hogy mennyire meglepődött Hans, amikor megtudta, milyen népszerű hazánkban. "Mondtam neki, hogy mennyire népszerű itthon, ami rendkívül jólesett neki. De tényleg! Volt róla némi fogalma, ugyanis a magyarok buszokkal érkeznek Ellmauba – ott játszódik a sorozat –, és amikor fannapot tartanak, Hans üdvözli az embereket, beszélget a nézőkkel. Ő egy hihetetlenül közvetlen ember" – mesélte a színésznő.

Gryllus emlékezetes pillanatokat is megosztott, például amikor Hans egy forgatási szünetben odalépett hozzá, és elmesélte, hogy egy magyar turistacsoporttól hallotta, Gryllus milyen híres Magyarországon. A színésznő hozzátette, hogy Hans minden kollégájával hasonlóan kedves és közvetlen, ami magyarázatot ad arra, hogy miért is szeretik őt ennyire a kollégái.