"Azóta se láttam azt a bizonyos 200 ezer forintomat" - Aurelio találkozott a férfival, akit elrabolt

A sors fintora, hogy Aurelio véletlenül összefutott azzal a férfival, aki miatt börtönbe került. Az egykori valóságshow-sztár néhány hónapja szabadult, miután 2022 februárjában be kellett vonulnia. A volt villalakó azonban hisz abban, hogy minden úgy történt, ahogy annak lennie kellett, és talán teljesen más ember lenne, ha nem kerül rácsok mögé.

Aurelio a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy bár sokat járt az éjszakába és olyan barátai is voltak, akik még mindig börtönben vannak, ő elfogadja a történteket és a büntetését. "Mivel nagyon hiszek a sorsban ezért azt mondom, így alakult a legjobban... Mert keveredhettem volna bele olyan dolgokba is, ami sokkal nagyobb büntetési tétellel járt volna. Bent figyelj, 1o-ből 8 ember azt mondja, ő ártatlan. Én amikor jártam csoportterápián, vagy amikor néha az őrök szóba elegyedtek velem, főleg az elején kérdezték, te is ártatlan vagy, mi? Én ilyenkor mindig mondtam, hogy nem, én bűnös vagyok!" – fejtette ki Aurelio.

Nemrégiben pedig megtörtént a váratlan találkozás. "Érdekes egyébként, de találkoztam az illetővel, akit elraboltam… Nagyon meglepődtem, igazából azon, hogy ő hogy-hogy nem börtönben van, mert rengeteg büntetőügy van ellene, vagy legalábbis akkoriban volt. De én már ezt elengedtem, nem haragszom már senkire! Mert szerintem ez is nagyon fontos, hogy miután rájössz, hogy elkövettél egy bűnt, akkor ezzel együtt el kell fogadnod azt, hogy ez megtörtént és ezen már nem tudsz változtatni. Nem akarok már a múltbeli dolgokon gondolkozni, kattogni, pont ezért! Nem akarok haragban élni, még akkor se, ha azóta se láttam azt a bizonyos 200 ezer forintomat, meg több millióba került az ügyvédem, meg ültem két évet. De túl vagyok rajta, nem haragszom senkire, szeretnék harag nélkül élni!" – tette hozzá Aurelio a lapnak.

A magánéletében is pozitív változások történtek. A börtönből való szabadulása után Aurelio először találkozott a kislányával, Szofival, és azóta az édesanyjával közösen nevelik. A kapcsolatuk eleinte nem volt komoly, csupán egyéjszakás kalandról volt szó, de Aurelio a börtönben szerzett tudomást arról, hogy apa lett.