A Családi affér eredetileg sokkal merészebb címet kapott, de Zac Efron megjelenése is beszédtémá

A Netflixen nemrégiben debütált Családi affér című romantikus komédia eredetileg egy sokkal vulgárisabb címen futott, amikor a főszereplőket megkeresték a projekttel, azonban a film bemutatása óta Zac Efron megváltozott megjelenése vált a középpontba.

A múlt héten bemutatott film, melyben Zac Efron egy hírességet alakít, aki beleszeret az asszisztensét játszó Joey King író édesanyjába, Nicole Kidman által megformált karakterbe, eredetileg teljesen más címmel indult útjára. Efron és Kidman a People magazinnak adott interjújukban fedték fel, hogy a film eredeti címe Motherfucker (Anyabaszó) volt.

Efron elmondása szerint az eredeti cím nagy hatással volt rájuk, amikor először szembesültek a projekttel. A színész hozzátette, hogy a cím miatt a forgatókönyv kiemelkedett a többi közül, és kíváncsivá tette, hogy miről is szólhat a film. Efron és Kidman korábban már együtt dolgoztak, 2012-ben Az újságos fiú című filmben játszottak egy párt.

Nicole Kidman a Családi afférral kapcsolatban kiemelte, hogy szerinte szükség van olyan filmekre, amelyek megkérdőjelezik a társadalmi normákat. Kidman szerint a filmiparban hosszú ideje elfogadott, hogy idősebb férfiak fiatalabb nőkkel kerüljenek kapcsolatba, de más nézőpontokból is szükség van történetekre, különösen olyanokra, amelyeket nők mesélnek el.

A Családi affér bemutatása óta azonban Zac Efron megjelenése vált a középpontba. A közösségi oldalakra feltöltött kulisszák mögötti videókban a filmben szintén szereplő Efron feltűnően szélesebb álkapoccsal és zömökebb arcvonásokkal látható, ami miatt a rajongók között megoszlottak a vélemények. Egyesek szerint a színész megváltozott kinézete elvonja a figyelmet a filmről, és kérdéseket vet fel arról, hogy miért változtatta meg ennyire az arcát.

Zac Efron új külseje már két évvel ezelőtt is nagy port kavart, amikor azt állította, hogy egy esés következtében súlyosan megsérült az állkapcsa. Az indoklását azonban nem fogadták el a rajongók, és továbbra is megkérdőjelezték Zac átalakulását, ami a Családi affér bemutatásával ismét feléledt.