Nicole Scherzinger szerelmi élete: a kezdetektől a nagy Ő-ig

Ma ünnepli 46. születésnapját Nicole Scherzinger, aki a Pussycat Dolls együttes tagjaként vált világhírűvé. Tehetsége és karrierje mellett magánélete is gyakran került a nyilvánosság elé, most pedig összefoglaljuk, hogy kikkel alkotott párt az évek során.

Nicole Scherzinger első komoly kapcsolata Nick Hexummal, a 311 nevű zenekar frontemberével volt, akivel egy hollywoodi partin ismerkedett meg, majd 2002-ben eljegyezték egymást, de 2004-ben szakítottak. Nick Cannonnal, az America’s Got Talent műsorvezetőjével egy Las Vegas-i partin látták őket összemelegedni 2006-ban, de kapcsolatukat nem erősítették meg, és a pletykák hamar elhalványultak. Egy évvel később Talan Torriero oldalán jelent meg többször, de ez a románc sem tartott sokáig.

2007-ben kezdődött Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton, a Forma 1-es autóversenyző kapcsolata, amely az MTV Europe Music Awardson találkozva indult, és több vörös szőnyeges eseményen, valamint a versenypályák paddockjában is megjelentek együtt, de 2015-ben karrierjük összeegyeztethetetlensége miatt szakítottak. Nem sokkal később Pajtim Kasami svájci focista lopta el a szívét, de kapcsolatuk nem tartott sokáig, és még abban az évben Grigor Dimitrovval, a teniszezővel kezdett el randizni, akivel 2016 elején vált hivatalossá a kapcsolatuk, ami 2019-ig tartott.

Jelenleg Thom Evansszal, az ex-rögbi játékossal alkot egy párt, akivel 2020-ban ismerkedett meg a brit X-Factor: Celebrity műsorban, és a koronavírus-járvány alatt együtt töltötték a karantént. Nicole Scherzinger az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy eljegyezték egymást, ezzel cáfolva azokat a spekulációkat, amelyek szerint 2023 elején szakítottak volna.