Mészáros Árpád Zsolt új szerepekben tér vissza

Mészáros Árpád Zsolt, aki nemrégiben hagyta el az Operettszínházat, izgalmas időszakot él meg, és már új szerepekben tér vissza a színpadra.

Mészáros Árpád Zsolt márciusban jelentette be, hogy 23 év után távozik az Operettszínháztól, ahol a vezetőséggel való nézeteltérések miatt döntött így. A Reggeli műsor vendégeként beszélt arról, hogy az elmúlt időszakot milyen tevékenységekkel töltötte. Elárulta, hogy 50. születésnapját egy sikeres életműkoncerttel ünnepelte.

A színész elmondása szerint a távozása után új lehetőségek nyíltak meg számára. "Addig meg voltam törve, behúzott nyakkal jártam, és nem tudtam, hogy mi fog történni… Szerintem csak jó dolgok. Azt mondják, ha egy ajtót bezárnak, akkor kinyílik kettő – ez teljes mértékben igaz" – osztotta meg gondolatait Mészáros.

Jelenlegi elfoglaltságairól is beszámolt: "Le kell mondanom dolgokat, hál’ istennek, februárig be vagyok táblázva. Most már elmondhatom, szerintem ezért nem dorgálnak meg: a Pesti Magyar Színházban egy ősbemutatóban, egy Tolcsvay-musicalben, a Koldus és királyfiban kaptam egy főszerepet. Mivel ősbemutató, az alkotókkal együtt készítjük el, együtt találjuk ki, amit a jövő kor gyermekei már csak lemásolhatnak majd" – magyarázta a színész. Emellett vidéki előadásokban is szerepel, és Miller Zoltánnal közös koncertre készül, aki szintén 50 éves lett. Mészáros annyira elfoglalt, hogy a három-négy napnál hosszabb távú programjait már nem is tudja fejben tartani.

Az ősszel egy másik budapesti színházban, a Pesti Magyar Színházban láthatja majd őt a közönség.