Szulák Andrea és lánya, Rozina együtt a címlapon

Szulák Andrea és 17 éves lánya, Rozina közösen szerepelnek a Nők Lapja legújabb számának címlapján, ahol őszintén beszélnek a kapcsolatukról, tanulásról és a jövőbeli tervekről.

Szulák Andrea büszkén beszélt arról, hogy lánya, Rozina mennyire különleges személyiség, és hogy őt tanította meg a türelemre, alázatra és elfogadásra. A hatvanéves színésznő szerint lánya mindig is az élete középpontjában állt, és bár sokat kellett rá várnia, minden pillanat megérte.

A címlapinterjú során Rozina is megosztotta terveit a jövőt illetően. Elárulta, hogy bár édesanyja szakmája, a színészet és az éneklés nem vonzza, ő inkább az üzleti és marketing terület iránt érdeklődik, és külföldi tanulmányokat tervez.

Szulák Andrea elmondta, hogy lehetősége nyílik arra, hogy lányával tartson külföldre, akár csak egy-két hónapra is. A színésznő nyitott arra, hogy távolról dolgozzon, és hagyja, hogy Rozina döntse el, milyen közelségben szeretné, ha édesanyja lenne. "Miért is ne? Rozina ajánlotta fel, nem az én ötletem. Az a terv, hogy előbb csak egy-két hónapra költöznék a közelébe, aztán majd meglátjuk. Sokan dolgoznak messziről ebben a szakmában. Aztán majd Rozina eldönti: azt szeretné, ha tőle egy utcányira főzném neki a paprikás krumplit, vagy ezer kilométer távolságból" – mondta a lapnak Szulák Andrea, aki hozzátette, nem bánná, ha véget érne a karrierje, és szívesen költözne külföldre gyermekével.

A színésznő hozzátette, hogy lánya gyermekkora óta számos lehetőséget kapott különböző területeken, hogy megtalálja azt, ami igazán érdekli. Szulák Andrea nem akarta saját képére formálni Rozinát, hanem azt szerette volna, ha autonóm és független személyiségként nő fel.

Szulák Andrea a Játékszíntől való távozását követően is aktív maradt a színházi életben, és az interjúban kifejtette, hogy bőven akadnak színházi munkái, de már volt, hogy belengette a visszavonulását.

Rozina elmondása szerint édesanyja lobbanékony és szenvedélyes, míg ő sokkal racionálisabb és higgadtabb. A fiatal nő szerint remekül kiegészítik egymást, és harmonikus életet alakítottak ki, ahol mindketten hagyják a másiknak a szükséges teret. Rozina hangsúlyozta, hogy édesanyja soha nem telepszik rá, és folyamatosan tanulja tőle a nemet mondás fontosságát, valamint hogy örülni kell az élet apró örömeinek.

Szulák Andrea szerint sokkal több minőségi időt tölt lányával, mint egy átlag családban szokás. Imádnak együtt sétálni a természetben, ahol laknak, és néha beugranak vásárolni Pestre. Szeretnek kettesben shoppingolni.

Rozina hozzátette, nem érdekli, hogy az iskolában mit gondolnak arról, hogy édesanyja híres ember. Őt egyszerűen az anyukájaként látja, nem az énekesnőt vagy a dívát. "Egyébként is jó fej, vagány, laza, soha nem játssza meg magát. Szeretik a barátnőim is" – mondta Rozina, aki számára édesanyja jelenti a biztonságot és az egyetlen támaszt.