Kevin Bacon kísérlete, hogy átlagemberként éljen

Hollywoodi csillogás ide vagy oda, Kevin Bacon arra vágyott, hogy ha csak egy napra is, de megtapasztalhassa, milyen „normálisnak” lenni. A 65 éves amerikai színész egy napra megpróbált hétköznapi életet élni, ám az álruhás kísérlete nem úgy sült el, ahogy tervezte.

Kevin Bacon, a MaXXXine című film sztárja, kisebb erőfeszítésbe került, hogy ne legyen felismerhető. Régóta fantáziált arról, milyen lehet civilnek lenni, és első útja egy Los Angeles-i bevásárlóközpontba vezetett.

Nem panaszkodásnak szánom, de olyan arcom van, amit azért elég könnyen fel lehet ismerni. Ha sapkát húzok és felteszem a szemüvegem, az csak egy bizonyos mértékig fog működni – mesélte a Vanity Fair című magazinnak a filmsztár. Hozzátéve, hogy felkeresett egy sminkest, aki segített neki az álcázásban. Mű orrot, műfogsort és szemüveget is kapott, amitől rá sem lehetett ismerni.

Senki nem ismert fel! Egy darabig élveztem a dolgot, aztán az emberek elkezdtek elnyomni, és nem voltak valami kedvesek. Senki nem mondta nekem, hogy szeret engem. Sorban is kellett állnom, ha mondjuk kávét akartam. Szörnyű volt, újra arra vágytam, hogy híres legyek – magyarázta a Gyilkos hajsza című sorozat szereplője.

A most 65 éves Bacon olyan filmekben játszott, mint a Gumiláb, az Egyenesen át, a Segítség, apa lettem!, a Vad vizek és a Tremors. Újabban a Város a hegyen című sorozat főszerepét játszotta, legutóbb pedig a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmben láthattuk.

(via PageSix)