L.L. Junior és Dárdai Blanka szakítása

Két év együtt töltött idő és több hullámvölgy után ismét véget ért L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata.

Dárdai Blanka egy Instagram-történetben jelentette be, hogy már nem alkotnak egy párt L.L. Juniorkal. Az énekesnő a posztban kifejtette, hogy nem kívánja részletezni kapcsolatukat egy rövid üzenetben, és a jelenlegi helyzetről sem szeretne nyilatkozni.

Az énekesnő és a nála 18 évvel idősebb zenész kapcsolata 2022 novemberében vált nyilvánossá, amikor közös fotót töltöttek fel az Instagramra. Kapcsolatukat több hír is kísérte szakításokról, és egy interjúban Dárdai elmondta, hogy a korkülönbség nem volt a vitáik oka, hanem az, hogy életük különböző szakaszaiban találkoztak. Korábban már voltak szakításaik, de úgy tűnt, sikerült áthidalniuk a kríziseket és kibékültek. Azonban most úgy néz ki, hogy végleg különválnak útjaik.

A közönség még láthatja őket együtt a képernyőn, mivel mindketten részt vettek az Ázsia Expressz című műsorban, amelynek adását ősszel tervezik. A Blikk információi szerint a műsor forgatása során töltött idő nem tett jót a kapcsolatuknak, és a stressz, valamint a nap 24 órájában együtt töltött idő megviselte őket, mivel a hétköznapokban nem éltek együtt. Egy ismerősük szerint már a forgatások előtt is válságban volt a kapcsolatuk, és bár remélték, hogy a közös kalandok összekovácsolják őket, végül úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. A tavaszi, Fülöp-szigeteki forgatások előtt már arról szóltak a hírek, hogy válságban lehet a kapcsolatuk, és bár tavaly decemberben egy "rövid mosolyszünet" után újra egymásra találtak, ezúttal nem tudni, hogy lesz-e hasonló kibékülés.