Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint babát várnak

A színész házaspár, Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint örömhírt osztott meg a közösségi médiában: első közös gyermeküket várják.

Jaskó Bálint, a Drága örökösök, a Bátrak földje és a TV2 "Hazatalálsz" című sorozatának sztárja, vasárnap egy Instagram bejegyzésben jelentette be, hogy felesége, Horváth Sisa Anna várandós. A bejelentést egy különleges fotó kísérte, amelyen a kismama látható, és a következő szöveggel erősítette meg az örömteli hírt: "Már nem csak ketten utazunk! 🚙🌲🏕️🚼🍼🍄👊🏼". Horváth Sisa Anna is megosztotta ugyanezt a képet saját oldalán, hozzátéve: "Az első kalandozás Veled. Bővül a csapat 🍼 🏕️ ❤️🚙🥾🗺️⛰️🐾🌞🧘🏻‍♀️".

A pár 2017-ben, az Oltári csajok című sorozat forgatásán ismerkedett meg, és 2019-ben házasodtak össze. Azóta is aktívan részt vesznek a színészi szakmában. Korábban Jaskó Bálint a "Palikék világa by Manna" című műsor vendégeként elárulta, hogy sok gyereket szeretnének, ugyanis nagy családra vágynak, és a színész három lánytestvérrel nőtt fel, ezért szívesen továbbvinné a négygyermekes család mintáját, amelyben felesége, Horváth Sisa Anna is partner.

Nagyon sok mindent éltünk át együtt, és élünk át a mai napig. Én ma reggel is úgy voltam, hogy csodálatos, hogy ez a nő van mellettem. Napról napra örülök neki, és napról napra szeretnék megküzdeni érte, hogy csináljuk az életet együtt. Azt érzem, hogy ez az együtt töltött idő ezt dagasztja – nyilatkozta a színész.

A rajongók és követők már alig várják, hogy többet megtudjanak a kis jövevényről és a kismama további kalandjairól. A bejelentésben szereplő fotón jól látható Horváth Sisa Anna kerekedő pocakja, valamint a pár két imádott vizslája is, akik szintén részesei lesznek a család bővülésének, és úgy tűnik, őket sem hagyták otthon a különleges bejelentés alkalmával. Néhány hónapon belül így már hárman lesznek, és egy új szerep előtt állnak, mint leendő szülők.