„Amikor először lejöttem, azt hittem, besz.rok” – Pumped Gabóval a Balaton Soundon

9 éve jelent meg az a videó az Indexen, amelyben Pumped Gabó, az izmok, a szolárium és a félmeztelen tescózás ikonikus alakja tűnt fel.

Az idei Balaton Sound fesztiválon lehetőségünk nyílt fél napot tölteni Pumped Gabóval, aki az előző esti mulatozás után kissé megfáradva, de őszintén beszélt arról, hogy már nem bírja úgy a pörgést, mint régen. Ennek ellenére még mindig számos világmegváltó tervvel rendelkezik. Az éves hagyományokhoz híven a félmeztelen bevásárlás sem maradhatott el a programból.

A fesztivál második napján nem csak Pumped Gabóval találkozhattunk, hanem más hazai hírességek is felbukkantak a Nagyszínpad mellett vagy a VIP-részlegben. Hajdú Péter, aki minden évben ellátogat a Balaton Soundra, csütörtök este érkezett meg és a tinilányok két kedvencével, T. Dannyvel és KKevinnel is találkozott. Ők ketten közösen érkeztek a Soundra, hiszen jó barátok és egy ideig együtt is laktak. A találkozás alkalmából egy közös képet is készítettek, amit Hajdú Péter meg is osztott. "Idejöttek egy fotóért" - írta a képhez, jelezve, hogy Danny-t már korábban is vendégül látta a Beköltözve című műsorában, míg KKevin még nem szerepelt nála, de talán a következő évadban már vele is számolhatunk.