A magyarok legmerészebb tetoválási ötletei

Magyar tetoválóművészek osztották meg tapasztalataikat a legkülönlegesebb és legextrémebb tetoválási kérésekről, amelyek között pornójelenetek és hírességek portréi is szerepelnek.

A Light And Moth tetoválószalon művésze, Szabó Balázs beszámolt arról, hogy egy fiatal férfi teljes karra kérte pornófilmjelenetek tetoválását, amelyen meztelen lányok láthatóak különböző pózokban. Balázs hangsúlyozta, hogy ilyen és ehhez hasonló tetoválások esetében fontos megfontolni a jövőbeli következményeket, például a munkahelyi vagy párkeresési helyzeteket. Egy másik esetben egy skandináv fiatalember szeretett volna a nemi szerve fölé "hard party" feliratot varratni, valószínűleg ittas állapotban. A magyarok körében a leggyakoribb tetoválások a minimál és gyerekrajz stílusúak, valamint az örök klasszikusok, mint a zsebóra, nagymacskák, rózsa, angyal, egyházi motívumok, erdő és erdei állatok, egyiptomi motívumok. Egy másik tetoválóművész egy férfi nemi szervére készítendő skorpió tetoválást, és egy női vendég ánuszára kívánt mandala mintát is említett, amelyeket végül nem vállalt el. Fej- és arctetoválások, valamint teljesen feketére tetovált végtagok is egyre népszerűbbek. Egy női tetováló például egy fiatal lány kézfejének feketére színezését említette, ami kesztyűhöz hasonlatos lett volna.

Portré tetoválások terén is vannak érdekes kérések, például ismeretlen arcok vagy hírességek, illetve általuk megformált karakterek ábrázolása. A Star Wars, Marvel-filmek, Harry Potter, valamint népszerű sorozatok és sportolók, mint Messi vagy Ronaldo, gyakori témák. Páros tetoválások esetében előfordul, hogy a szerelem miatt készült tetoválások később megbánásra adnak okot. Egy szerelmes pár esetében a férfi úgy kérte a nevek tetoválását, hogy később egy fekete kockával takarható legyen, míg egy másik vendég az exe nevét szerette volna a talpára varratni, hogy a fájdalmas szakítás után a név kikopásával együtt felejtse el az exét. Egy másik tetováló egy olyan vendégről számolt be, aki saját személyes adatait, mint például tajszámot, lakcímeket, és még saját portréját is tetováltatta magára, hogyha valaha elrabolnák vagy megölnék, minden testrészéről azonosítható legyen.