Dombóvári Vanda megható születésnapi meglepetése

Dombóvári Vanda a Reggeli műsorvezetői által köszöntött 50. születésnapján különleges meglepetésben részesült családjától.

A televíziós személyiség, Dombóvári Vanda nemrég ünnepelte 50. születésnapját, amelyet a Reggeli műsorvezetői is megtiszteltek figyelmükkel a stúdióban. Vanda elmondta, hogy általában nem szereti, ha nagy felhajtás van körülötte, de az idei év kivételt képezett ebben a tekintetben. "Nem szeretem, ha rólam szólnak a dolgok. Zavarba ejt, nem tudok mit kezdeni vele. Ajándékokkal sem, bókokkal sem. Most először nagyon élveztem, annyira szép nap volt" – osztotta meg érzéseit a műsorvezető.

A születésnapi ünnepségek során Dombóvári Vanda arra kérte családját, hogy látogassanak el együtt az uszodába. Azonban férje és kisfia ennél sokkal nagyobb meglepetéssel készültek számára. A műsorvezetőt egy titokban szervezett vacsorán fogadták barátai és családtagjai. "Valami gyanús volt, csendben volt a két szószátyár a kocsiban, és képzeljétek, egy torta, valamint előkerült egy utazás voucher, és nem hittem el" – mesélte Vanda a meglepetésről.

A születésnapi ajándékok között kiemelkedett egy négynapos szicíliai utazás, amellyel párja lepte meg. Emellett kisfia is gondoskodott arról, hogy az ünnep igazán emlékezetes legyen. "Nem is tudtam, hogy ilyen szinten állhat egy 11 éves. Egy gyönyörű levelet írt nekem, hogy köszönöm, hogy ilyen nehéz körülmények között felneveltél, boldog szülinapot édesanya, és íme, kifizetem a szicíliai éttermeket. Odaadta majdnem az összes zsebpénzét amit gyűjtöttett így az évek alatt" – mondta el meghatódva Dombóvári, akinek a fia gesztusa könnyekig hatotta.