Cara Delevingne őszintén beszélt függőségéről és gyermekkori első részegeskedéséről

Cara Delevingne, a híres modell és színésznő, nemrégiben nyíltan beszélt alkohol- és kábítószer-függőségéről, valamint arról, hogy már két éve józan életet él.

Cara Delevingne soha nem rejtette véka alá, hogy fiatalabb korában problémái voltak az alkohollal és a kábítószerekkel. Két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy leszámol a függőségeivel, miután egy riasztó videót látott magáról, amely a 2022-es Burning Man fesztivál után készült. "Régen azt hittem, a drogok és az alkohol segítenek megbirkózni a dolgokkal. De nem, csak szomorúan és szuper depressziósan tartottak engem. Úgy érzem visszakaptam az erőm, és most már nem irányítanak más dolgok engem" – nyilatkozta a Sunday Timesnak. Hozzátette, hogy józanságának köszönhetően számos lehetőség nyílt meg előtte, például egy új szerep a londoni West Enden, és otthona márciusi leégését is csak így tudta feldolgozni.

Delevingne elmondása szerint, bár már nem iszik, továbbra is aktívan részt vesz a társasági életben. A Glastonbury fesztiválon például ital nélkül szórakozott Anya Taylor-Joy színésznő társaságában. "Kicsit büdös volt, fájt a lába és nem maradt fent olyan sokáig, de így is ugyanolyan jól érezte magát" – mesélte a modell.

Az interjú során Cara Delevingne visszaemlékezett első alkoholhoz kapcsolódó emlékére is, amely egy 2001-es családi eseményen, nagynénikéje esküvőjén történt. "Berúgtam aznap. Nyolc éves voltam, milyen őrült kor ahhoz, hogy berúgj" – vallotta be őszintén, és hozzátette, hogy másnaposan ébredt a nagyim házának hálószobájában, koszorúslányruhában. A modell-színésznő bevallása szerint az említett lagzin körbe-körbe járkálva itta pohárról pohárra a pezsgőt.

Delevingne a beszélgetés során arra is utalt, hogy nem volt túl fényes a gyerekkora, a szexualitását illetően pedig sosem kapott megerősítést. Az Öngyilkos osztag sztárja korábban tavaly márciusban, a Vogue-nak adott interjújában beszélt arról, hogy a róla készült aggasztó lesifotók döbbentették rá, hogy a józanság útjára kell lépnie.