Al Pacino halálközeli élménye a Covid-19 miatt

Al Pacino, a világhírű színész, nemrégiben osztotta meg, hogy 2020-ban, a Covid-19 járvány idején egy halálközeli élményt élt át, amely mélyen megváltoztatta a halálról alkotott véleményét.

Pacino elmondása szerint 2020-ban, amikor még nem voltak elérhetőek a Covid-19 elleni vakcinák, súlyos tünetekkel küzdött. Rosszul érezte magát, lázas lett és kiszáradt, ami miatt végül elvesztette az eszméletét otthonában. A mentők gyorsan a helyszínre érkeztek, és sikeresen újraélesztették a színészt. Az élmény sokkoló volt számára, és elmondta, hogy nem tapasztalt semmilyen spirituális élményt, mint például a "fehér fényt".

Az élmény hatására Pacino megváltoztatta a halálról alkotott véleményét. Úgy érzi, hogy az öregedéssel mindenkinek megváltozik a halálhoz való viszonya, és vigaszt talál abban, hogy vannak gyermekei, valamint abban a tudatban, hogy jelentős munkásságot sikerült összehoznia, amelyhez az emberek a halála után is visszatérnek majd. Pacino hamarosan megjelenő memoárja, a "Sonny Boy" részletesen bemutatja életét és karrierjét, valamint azt, hogyan lett a kis bronxi Sonnyból Hollywood ünnepelt sztárja.