Azahriah visszavonul: "Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni"

Azahriah, a népszerű előadó bejelentette, hogy ideje megpihenni és visszavonulni egy időre. Az elkövetkező időszakban szeretne gondolkodni, változtatni, tanulni és fejlődni.

Azahriah a közösségi médiában közzétett üzenetében elmondta, hogy nem tudja, mikor tér vissza, de biztos benne, hogy a visszatérése nagyobb lesz, mint bármi eddig. Hálásan köszöni az elmúlt három év pörgését, és arra buzdítja rajongóit, hogy vigyázzanak magukra, keressék a saját útjukat, és minden erővel a fejlődésen legyenek.

Azahriah november végén jelenteti meg a "Mi vagyunk Azahriah" című filmet, amely a fiatal tehetség történetét mutatja be. A film előzetese már elérhető, így a rajongók ízelítőt kaphatnak a produkcióból. Jelenleg egy európai turnén vesz részt, amelynek utolsó állomása Prágában lesz november elsején. Azahriah jelenleg Hollandiában tartózkodik, ahol Amszterdamban tart koncertet.

A YouTube éves hazai toplistáján Azahriah közönségkedvenc lett, összesen 311 millió megtekintéssel. Introvertált dala a Spotify legnépszerűbb slágere lett, míg 3korty című slágere a YouTube-on nyerte el az első helyet. Azahriah idei évét meghatározó tripla stadionkoncertje is a népszerűségét mutatja.

Azahriah üzenetében hangsúlyozta, hogy a rajongóknak nem kell aggódniuk, hiszen a film megjelenése után egy darabig felszívódik, de addig is vigyázzanak magukra, keressék a saját útjukat, és minden erővel a fejlődésen legyenek. A következő hetek menetrendjét is felvázolta, és a film/pusi koncertfilm megjelenését említette.