Völgyi Zsuzsi nem vállal gyermeket fiatalabb párjától

Völgyi Zsuzsi, a Romatinc együttes énekesnője, nem tervez gyermeket vállalni 20 évvel fiatalabb párjával, Kökény Tamással. A 44 éves énekesnő úgy érzi, már kicsúszott a gyermekvállalás lehetőségéből, és inkább más közös terveket szőnek a nagybőgős kedvesével.

Völgyi Zsuzsi már három éve boldog kapcsolatban él Kökény Tamással, aki nemzetközileg is elismert nagybőgős és a Virtuózok tehetségkutató 2016-os győztese. Kapcsolatukat egy évig titkolták, részben a jelentős korkülönbség miatt, amely miatt sok bántás érte őket. Zsuzsi továbbra is kislányával, Glóriával él együtt, és bár korábban még gondolkodott egy második gyermek vállalásán, mára úgy döntöttek párjával, hogy nem alapítanak közös családot.

Kökény Tamás elmondása szerint rengeteg közös tervük van, és már nagyon várják a közös nyaralást, amelyre augusztusban kerülhet sor. A zenész szerint a korkülönbség nem jelent problémát számukra, hiszen Zsuzsi rendkívül fiatalos és lendületes, míg ő maga inkább a nyugalomra vágyik.

A gyermekvállalás kérdése elsősorban Tamásban merült fel, de Zsuzsi 44 évesen már nem szeretne gyermeket szülni neki. "Zsuzsi nem szeretne nekem szülni, azt mondja, majd egy fiatalabb nőtől legyen gyermekem. Én ilyenkor mindig kinevetem, és úgy vagyok vele, hogy három-négy év múlva még bármi lehet. Egyelőre tehát nem tervezzük, de sosem tudni, mit hoz az élet" – árulta el Kökény Tamás a Borsnak, hozzátéve, hogy őt sem érdekli az életkor, és Zsuzsi nagyon fiatalos, lendületes, sőt, mondhatni az ő tempója az "öregesebb".