Sánta Laci siklóernyős balesetéről mesélt

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Sánta Laci, a Madách Színház színésze osztotta meg a nézőkkel, hogy siklóernyőzés közben érte baleset, amikor is egy fán landolt.

A műsorban a sztárvendégek gyakran szolgálnak izgalmas történetekkel, mint például Szabó Zsófi, aki a műsorvezető társaival való viszonyáról, vagy Kőgazdag Szandi, aki pénzügyi helyzetéről mesélt korábban. Sánta Laci azonban egy saját élményét osztotta meg, amely során siklóernyőzés közben egy rossz mozdulat miatt egy fán kötött ki. Szerencsére a színésznek sikerült lejutnia a fáról, és nagyobb sérülések nélkül megúszta a balesetet.

Sánta Laci elmondása szerint a siklóernyőzés varázslatos, de nem veszélytelen tevékenység. Egy rosszul sikerült leszállás következtében egy fára szállt rá, ami komoly bajt is okozhatott volna. A színész szerencséjére azonban sem ő, sem az ernyő nem szenvedett kárt az eset során.

A műsorban más vendégek is megosztották személyes élményeiket, például Ember Márk, aki nemrégiben az RTL Reggeli műsorvezetőjeként kezdett dolgozni, és a Vígszínházban is aktív. Ő azonban nem a siklóernyőzésről, hanem magánéleti változásairól számolt be. Ember Márk elárulta, hogy több év együttjárás után szakítottak a kedvesével, Havasi Virággal. A színész-műsorvezető a magánéleti kérdéseket szokás szerint magánügyként kezeli, de megerősítette a szakítás tényét, és köszönetet mondott a média érdeklődéséért.