Szabó Zsófi a médiafigyelemről és magánéletéről beszélt

Szabó Zsófi, a TV2 műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna vendégeként osztotta meg gondolatait a rá irányuló médiafigyelemről és magánéletéről a TV2 Titkok Ramónával című műsor harmadik részében, amely július 3-án kerül adásba.

Szabó Zsófi, aki az RTL-től idén igazolt át a TV2-höz, a műsor beharangozójában beszélt korábbi házasságáról Kis Zsolttal és a válásról is. Elmondása szerint az első megnyugvását és helyre kerülését a volt férjével való kapcsolatában találta meg, amikor elvonult a celebvilágból.

A gyönyörű műsorvezető 2016-ban kötött házasságot Kis Zsolttal, akit akkor már több mint egy évtizede ismert. Kapcsolatuk öt évig álomszerűnek tűnt, azonban 2022 tavaszán válással végződött, bár közös gyermekük miatt azóta is jó viszonyban maradtak. Szabó Zsófi a válás ellenére is fontosnak tartja Zsoltot az életében, és elárulta, hogy küzdött a házasságukért, amely hosszú évekig harmonikusnak tűnt, és élete szerelmének tartja volt férjét.

A műsorvezető kitért arra is, hogy milyen intenzív figyelmet kap a bulvársajtótól. Szabó elmesélte, hogy esküvőjükre nem hívtak meg újságírókat, mégis megjelentek a helyszínen, ami rávilágít arra, hogy a média mennyire követi minden lépését. Hozzátette, hogy a médiafigyelem nem csak különleges alkalmakkor, hanem hétköznapokban is jelen van az életében, például azzal, hogy autók állnak a háza előtt és a szemetében turkálnak.

A színésznőt korábban többször is kérdezték arról, vajon mi az oka annak, hogy házasságuk vakvágányra futott, de erről sosem beszéltek. Szabó Zsófi Hajdú Péternek korábban kijelentette, hogy eddig sem beszélt róla, ezután sem fog, és az esetleges harmadik felet firtató kérdésre sem kívánt válaszolni, azt viszont nyomatékosította, hogy soha nem csalta meg egyetlen párját sem.

A teljes epizód július 3-ától lesz elérhető a TV2 Playen.