Gisele Bündchen és Joaquim Valente kibékültek és együtt töltötték a nyaralást

A legfrissebb fotók tanúsága szerint Gisele Bündchen és párja, Joaquim Valente ismét boldog kapcsolatban élnek, és közösen töltötték a vakációt a modell gyerekeivel.

Nemrég még úgy tűnt, hogy viharos időszakon mennek keresztül Gisele Bündchen és szerelme, Joaquim Valente kapcsolatában. Amerikai bulvárlapok arról számoltak be, hogy a pár szakított, miután Tom Brady, Bündchen volt férje, nem túl előnyös megjegyzéseket tett exfeleségéről és új párjáról egy Netflix műsorban. Azonban a legújabb fejlemények szerint a modell és edzője újra egymásra találtak. Costa Ricán, egy tengerparton készült fotókon látható, ahogy a 35 éves Valente Bündchen és Brady közös gyermekeivel, Viviannel és Benjaminnal játszik a homokban. Egy korábbi ismerősük szerint a gyerekek jól kijönnek új nevelőapjukkal, amit a friss képek is megerősítenek.

A kapcsolatok és a testalkatok közötti összefüggések a közelmúltban más kontextusban is napirendre kerültek, amikor a Forbes egy cikkében a Bridgerton család sorozat harmadik évadában kibontakozó "vegyes súlycsoportú románc" kapcsán a testkép- és a testsúlyalapú diszkrimináció témáját boncolgatta. A cikk szerzője, Virgie Tovar a két különböző testalkatú ember, Nicola Coughlan és Luke Newton által megformált karakterek kapcsolatát elemzve arra hívta fel a figyelmet, hogy a társadalom még mindig nehezen fogadja el az ilyen típusú románcokat a képernyőn. A cikk kritikusai szerint azonban a "vegyes súlycsoportú" kapcsolatok már régóta jelen vannak a médiában, és csupán akkor válnak problémává, ha a nő a súlyosabbik fél. A Forbes írása kiemelte, hogy fontos a televíziós produkciókban megjeleníteni az eltérő testalkatú emberek boldogságát is, nem csupán a vékony testideált követni.

: Page Six : Forbes