A Kincsvadászok csapata a Szerencsekerékben

Ma este a Kincsvadászok három kereskedője, Molnár Viktor, Nagyházi Lőrinc és Fertőszögi Péter a Szerencsekerék stúdiójában mérik össze tudásukat és szerencséjüket.

A népszerű televíziós vetélkedő, a Szerencsekerék újabb izgalmas epizódjában a TV2 Kincsvadászok műsorából ismert három kereskedő, Molnár Viktor, Nagyházi Lőrinc és Fertőszögi Péter vesz részt. A sikerműsor szereplői ezúttal nem vásárolni, hanem pénzt gyűjteni próbálnak, és mindhárom szakember egyetért abban, hogy a hétköznapjaikban szerepe van a szerencsének is.

A játék során Nagyházi Lőrinc egy sikeres üzleti történetet osztott meg, amelyre Kasza Tibi, a műsorvezető, pénzügyi tanácsokat kért tőle az adás után. A Szerencsekerékben nem ez az első alkalom, hogy más műsorok szereplői is megjelennek. Korábban például a Házasság első látásra realityből ismert (egykori) házaspárok is kipróbálták már a szerencséjüket, és legutóbb Szabó Zsófi is részt vett a játékban, aki a forgatás alatt többször is átöltözött.

A Kincsvadászok csapata ma este kideríti, hogy a Szerencsekerékben is ugyanolyan szerencsések-e, mint amilyenek a mindennapi üzleti életben szoktak lenni.